Planeta Arhonților

43,00 lei

Planeta Arhonților – Cristian Terran

V-ați temut vreodată că personalitatea vă este schimbată de forțe care nu depind de voi și pe care nu le puteți stăpâni ori înțelege? V-ați făcut vreodată griji pentru că memoria nu părea să vă evoce exact aceeași imagine a trecutului pe care v-o evocase cu o zi înainte? V-ați pus vreodată întrebări despre creaturile acelea pe care le puteți numi fie Demoni, fie Diavoli, fie Duhuri, capabile să se răspândească în timp și spațiu și să locuiască în miezurile firbinți ale stelelor sau în pustiurile înghețate ce despart galaxiile? Cartea „Planeta Arhonților” vă oferă o viziune aparte a iluziei care ne înconjoară și de care suntem foarte siguri că e reală. Iluzia în care trăim este controlată de către forțe întunecate. Gnosticii i-au numit Arhonți pe acești prădători. Cum ne afectează aceste forțe, ce tehnologii folosesc, de când sunt prezenți în viețile noastre, cum putem să ne apărăm de ei… toate aceste lucruri si nu numai, în aceasta carte.

Cod Produs: carte04 Categorie:

Planeta Arhonților – Cristian Terran

Planeta Arhonților – Cristian Terran

Prezentare

Cine sunt Arhonții? În funcție de categoria socială din care fac parte, multe persoane ar răspunde în mod diferit. Un poet probabil ți-ar spune că arhonții sunt visurile noastre ignorante, convingerile religioase, gândurile efemere, idealurile materiale, sunt iluzia lumii și perdeaua care ne ține închiși într-o realitate bolnavă, sunt zeii din vechime și extratereștrii moderni, sunt demonii și daimonii, sunt zânele și ielele, sunt tot ceea ce nu putem înțelege, dar se manifestă într-un mod concret în experiența noastră scurtă pe această planetă.
Un preot creștin probabil ți-ar explica că sunt dracii care interferează cu mesajul Divinității și care conduc planeta, pentru că li s-a dat voie să încerce omenirea. Divinitatea vrea ca tu să fii puternic, nu fericit. Același preot ar fi la fel de ignorant ca noi toți, pentru că nu a realizat că se închină aceluiași sistem.
Un om de știință sau o persoană care se bazează în viață pe dovezi concrete ți-ar explica foarte scurt că, odată ce nu poți demonstra fizic și practic existența acestora, discuția este, nu doar ipotetică, ci și inutilă. Aceste persoane sunt foarte ancorate în sistemele noi, moderne ale societății arhontice și se apără instinctiv de acest subiect, de multe ori făcându-și scop în a-ți demonstra ție și altora cât de mult te înșeli.
Bazându-se pe extrapolarea informațiilor din mediul înconjurător, folosindu-se exclusiv de cele cinci simțuri, măsurând și observând mediul în care trăiește, conectând punctele de legătură, având la dispoziție materialele, tehnologia oficială și calcule matematice precise, uzând doar de gândirea analitico-logică a societății actuale, o persoană poate să ofere o imagine de ansamblu care să explice într-un limbaj complex natura realității înconjurătoare.
Astfel, societatea modernă, bazată pe tehnologie și calcule raționale, matematice, își proiectează puterea interioară creatoare pentru lumea materială, dându-i o formă și un context. O formă clară, o densitate grosieră, un context logic, iar în puținele situații în care anumite elemente par să iasă din sfera logicii, societatea se reinventează, producând ipoteze care să susțină temelia solidă a materialismului exacerbat. Drept urmare, fenomenele ce nu se încadrează în acest context sunt reinventate și reformate pentru a sublinia densitatea grosieră a universului din care facem parte.
Am văzut deja cum prin anumite subterfugii s-a împins omenirea din stadiul de specie care trăia în simbioză cu natura – specie conștientă de anumite forțe care acțio-nează asupra materialului și de elemente care sunt congruente cu planul material, deși sunt de proveniență subtilă, specie care avea noțiuni elementare asupra fenomenelor pe care în prezent le considerăm paranormale, și știa cum să le folosească în interesul comunităților – într-o specie asemănătoare, dar total nouă, o specie aflată într-o stare de letargie, stare în care forța interioară a individului este ascunsă conștientului acestuia și transformată subtil în hrană pentru Păpușari.
Dacă în urmă cu câteva mii de ani scopul principal al manipulării la scară largă era constrângerea individului de a avea acces la cunoștințe despre fenomenele subtile, pentru a se încadra în anumite norme psihologice care să corespundă tiparului colectiv din aria geografică din care făcea parte, în prezent se desfășoară același proces, însă la scară largă, planetară, pentru a coagula frecvențele tuturor membrilor într-un câmp colectiv ce poate servi unui singur scop.
Dacă în timpuri străvechi bătălia era, în cea mai mare parte, exceptând deocamdată fenomenele cunoscute drept posedare, pentru sufletul omului obișnuit, în prezent se dă o luptă pentru ca mintea individului să fie ocupată cu tot mai multe elemente efemere care să îi încetinească anumite capacități cognitive și să îl conducă spre o gândire de grup urmată de o transformare corporală ce poate pune la dispoziție anumitor forțe nu doar sufletul, dar și corpul nostru.

 

 

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 1 Star
  0%
  2 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  5 Stars
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Planeta Arhonților”

TOP

X